close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 831

Signe PedersenJeg er en Jydsk pige på 22 år,som virkelig brænder for at tegne og male, og generelt at udtrykke mig med streger og penselstrøg. Jeg arbejder både på lærred og papir og inden for mange forskellige stilarter, da jeg godt kan lide at udfordre mig selv.Jeg har prøvet forskellige uddannelser, men er altid vendt tilbage til kunsten, da det er min drøm engang at komme til at leve af at lave det jeg elsker.
Fra 2005-2010  har jeg fået professionel undervisning på den kreative billedskole i Fredericia, og har siden selv stået for min udvikling.Generelt laver jeg meget fantasifulde, melankolske, men også farverige og drømmende værker. Kontraster og komplementærfarver interesserer mig meget, og så har jeg en særlig svaghed for sort/hvid kontrasten og det udtryk man kan skabe med denne.