close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 18840

BAKAOSBAKAOS
Kunst for fred

BAKAOS’ farverige livsfilosofiske værker handler bl.a. om at vi skal yde omsorg for hinanden og acceptere, omfavne og give plads til hinandens forskelligheder. At det er vores forskelligheder såsom udseende, etnicitet, kultur, evner, tanker og seksualitet m.m. der gør verden til et spændende sted at være og som gør at vi kan mere sammen. Når vi accepterer og omfavner hinandens forskelligheder bidrager vi til fred, globalt, nationalt og lokalt. Både indre og ydre fred.

BAKAOS illustrerer denne mangfoldighed gennem forskellige væsner der vikler sig ind i hinanden og som sammen skaber balance i verden - og ikke mindst i selve kunstværket. Omsorgen skildrer BAKAOS gennem motiver, hvor den store passer på den lille.

BAKAOS aldrig modtaget undervisning inden for kunst, teknikker eller farvelære. Man kan lægge et lærred foran hende og så begynder hun at arbejde inden for 10-20 sekunder. Hun arbejder intuitivt med stor indføling og sjæleligt nærvær.

I 2021 fik BAKAOS tildelt en hæderspris/sølvmedalje, fra den franske forening ASL, etb. i Paris i 1915, (ARTS SCIENCES LETTRES) der hædrer og anerkender mennesker der arbejde inden for kunst, videnskab og ord.

BAKAOS, med fødenavnet Barbara Kaad Ostenfeld, kommer fra Værløse, hvor du kan besøge hendes atelier efter aftale.