close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 20748

Birthe Villaume WibergMit maleri tager afsæt i abstrakt ekspressionisme i intuitive bevægelser og kompositioner, hvor landskabet ofte er mit gennemgående motiv, da naturen er så varieret og kan gengives i uendelige former og tekniske udtryk. Jeg maler med olie, akryl og akvarel, men udfolder jeg mig også varieret med blæk, tusch m. fl.
Mine værker har været rundt omkring i ind- og udland, bl.a. Art Fair-Kunst for alle, Lokomotivværkstedet, Kbh., Palast Gallerie Berlin og Madeleine Kirken i Paris.
Jeg har atelier i Jonstrup/Værløse, som er åbent for besøg efter aftale.