close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 5326

Helle Borg HansenI TILBYDES EN UDSTILLING MED BÅDE MALERIER OG/ELLER SKULPTURER

Som kunstmaler har jeg været professionel siden 2008 og har siden suppleret malerierne med skulpturer både i Bronze og stentøj.

Jeg har stor erfaring med at udstille i kunstforeninger, og måske har jeg allerede udstillet hos jer.

Alligevel kan jeg garantere, at I ikke får de samme værker udstillet igen, da jeg har helt styr på, hvad jeg har udstillet hvor.


VARIERET UDSTILLING MED PRISER FRA 1200 KR

Det, jeg kan tilbyde kunstforeningen, er en varieret udstilling med både malerier og skulpturer, hvor priserne spænder fra 1200 kr til 13.000 kr.


STØRRELSER FRA 20 X 20 CM

Maleri- størrelserne ligger fra 20 X 20 cm til 150 X 120 cm.

Malerier er hovedsagelig malet i olie på lærred med oliefarver, jeg selv har fremstillet af rene farvepigmenter og linolie. Det giver nogle meget intense og holdbare farver.


BLANDING AF ABSTRAKT OG FIGURATIVT

Stilmæssigt befinder jeg mig i en blanding af abstrakt og figurativ, idet alle malerier starter med abstrakte former og farver. Derefter lægger jeg motiverne på efter devisen: Hvor lidt skal der til, for at det er der?


MOTIVERNE ER DANSERE, VILDE DYR OG HESTE

Motiverne er hovedsageligt dansere - kvindelige flamencodansere, vilde dyr og heste. Det er bevægelse, energi og kropssprog, jeg arbejder med hos danserne og hestene, mens jeg også hos hestene og de vilde dyr sætter fokus på øjnene.


SKULPTURER I BRONZE OG STENTØJ

I mine skulpturer i bronze og stentøj er det også dansere der er temaet. Derudover har jeg nogle humoristiske bamsedyr i bronze med bevægelse og stemning.


HVAD ER IDEEN BAG MINE VÆRKER?

Dansemalerier


Og hvad er det, jeg vil med mine malerier?
At jeg maler kvindelige flamencodansere, er fordi jeg selv er flamencodanser. Den stærke feminine energi og styrke, der ligger i flamencoen, vil jeg fastholde på lærredet og i skulpturen.

Når jeg maler eller modellerer, så mærker jeg bevægelsen og balancen i min egen krop, og det er som om, de allerede danser helt i begyndelsen af processen.

Mine værker er en styrkelse af den feminine energi i en verden, hvor de fleste af dem, der styrer den, går i jakkesæt.


Dyremalerier


Hvad vil jeg med mine dyremalerier?
De fleste af de vilde dyr i mine malerier kigger direkte på dig og følger dig med øjnene. Jeg vil med dette blik give dem en stemme, hvor de kan blive insisterende. Hvor de kan insistere på, at vi giver dem den plads, de behøver. Ingen af dem kan undværes i naturens balance, og vi må snart forstå, at de har samme ret til deres eksistens, som vi mennesker har. Vi kan ikke blive ved med at tromle naturen og tro, at vi har særstatus.

Mine malerier har livsvarig garanti, da jeg kan stå inde for materialerne.

Inden for et år efter køb/udlodning kan man bytte et maleri til et andet.

Se mere på hbh-art.dk - du finder også min hjemmeside under fanen Sociale medier

Se hvordan det foregår, når jeg udstiller i en kunstforening her: https://hbh-art.dk/til-kunstforeninger/