close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 8539

Kate PiilKunstneren Kate Piil.

Skrevet af Janne Regius, psykoterapeut med interesse for Kunst.

Kate brænder for udfordringer, når hun skal skabe sine kunstværker, og hun kan godt lide at arbejde under pres.

Hun er projekt- og proces orienteret, og bruger ofte installationskunsten, til at udtrykke den inspiration, som løber gennem hende.

Hun går meget op i sin farvesammensætning, som altid er kontrastfyldt og ofte farverig, dvs hun formår at vælge mange forskellige farver, samtidig med at hun gør det både elegant og enkelt.

Kate ønsker at fortælle en historie med sine værker, og arbejder ofte omkring temaer som socialrealisme og bæredygtighed.

Hun giver aldrig sine abstrakte billeder nogen titel, fordi hun ikke ønsker at begrænse beskuerens måde at se værkerne på. Det skal være frit og åbent for enhver at nyde dem på deres egen måde, mener Kate.

På en fin og kreativ måde, blander Kate gamle malerier med sine abstrakte udtryk.

Det foregår på den måde at hun klipper begge billeder op og syer dem sammen igen, så det bliver et nyt udtryk der bringer kontrasterne frem i både farverne og i motiverne.

Janne Regius.