close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 5834

Inge ThøgersenJeg har værksted i Stavtrup, Bispevej 9- hvor vi er 8 billedkunstnere i et arbejds- og udstillings fællesskab i skønne grønne omgivelser. Derudover har jeg også et værksted hjemme i Viby j. Jeg har malet gennem de sidste 30 år, men jeg har i øvrigt altid beskæftiget mig med kreative udtryk med forskellige materialer. Da jeg gik i gang med maling og lærreder blev det hurtigt min foretrukne udtryksform.
Indtil fornyeligt arbejdede jeg også som familieterapeut og jeg oplevede at kunsten og terapien supplerede hinanden perfekt. Nu maler jeg dog på fuld tid.
Jeg inspireres allermest af hverdagens små og store oplevelser, af møder med mennesker og de indtryk det efterlader. Jeg er afhængig af jævnlige gåture ved vandet, hvor jeg inspireres af vidderne, farverne, lydene og duftene. Når jeg rejser, tager jeg mange fotos især af små detaljer .Jeg ser på mine fotos og genkalder mig stemninger- og ofte bliver det fortolket og omsat til et farverigt maleri.
Jeg har indtil videre truffet et valg om, at jeg primært formidler det positive livssyn, håb og muligheder.
Billederne er oftest store farverige og abstrakte eller ekspressive malerier- og til en afveksling de naivistiske og glade 3d dansebilleder.
Jeg har stykket min kunstneriske uddannelse sammen af mange kurser bl.a. på Aarhus kunstakademi og især via undervisning hos danske kunstnere.
Har udstillet i kunstforeninger og gallerier i Danmark, i gallerier i Hamburg og Lissabon og deltaget i udstillinger i Italien, New York, Kosovo og Tyskland.
Du kan se mange flere af mine forskellige billeder på min hjemmeside www.ingeth.dk.
Du er altid velkommen til at komme på et uforpligtigende billede kig hjemme hos mig, hvor du kan få en præsentation af mine mange billeder.