close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 1797

Lea PetersMine fuglevæsener er “jeg fortællere” i mine værker. Jeg har altid historier med fra min hverdag i både livets store og små spørgsmål. Oftest følger der en lille historie med til mine billeder. Jeg går ikke på kompromis med min motivverden og signatur i mine værker. For mig er autenciteten og det kompromisløse en vigtig del i det jeg ønsker at vise og fortælle i mine værker.  Billeder uden en historie/baggrund giver ingen mening for det jeg laver.
Jeg sætter stor ære i at jeg “passer til” det beskueren ser fra min hånd. Det indikerer ægthed og er stærke kunstneriske værdier for mig. Det gælder både mine malerier og skulpturer mm.
Se mere på min hjemmeside.