close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 4907

Lisbeth Holst GundersenKunstmaler og skulptør fra Danmark.

Jeg er kunstner, som udtrykker mig selv i malerier med oliefarver og skulpturer i bronze.

Inspirationen til mine værker henter jeg alle steder. Det kan for eksempel være på en gåtur på torvet i Kiel, en køretur på landet, eller i teateret.

Tankestrømmen sættes i gang, stregerne og farverne sættes på lærredet, og skulpturerne begynder at tage form.

Kunstværkerne er resultatet af flere arbejdsprocesser. Det starter oftest ved at jeg får øje på noget, der sætter gang i kreativiteten, og så får jeg min første idé. Dernæst vælger jeg min udtryksform, for eksempel naturalistisk eller ekspressionistisk, og går derefter i gang med at udtrykke idéen i form af penselstrøg, farver på et lærred eller former i bronze.

Det er vigtigt for mig at jeg selv føler glæde og positivitet ved de idéer og kunstværker jeg udtrykker mig igennem, men det betyder også meget for mig at kunsten kan sprede glæde og positivitet ud til andre. Dette giver mig ny energi, samt lyst til at forsætte på nye og spændende projekter.

Godfornøjelse med mine kunstneriske udtryksformer.