close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 1879

Gigi GigjaLige fra første gang jeg som lille pige fik en æske akrylfarver forærende, var der ingen vej tilbage. Siden da har jeg altid tegnet, malet og arbejdet med forskellige medier, i de senere år har jeg kastet min kærlighed på oliemaleriet. Min inspiration får jeg fra mine omgivelser; naturen, dyr og mennesker, enten fra min hverdag, min opvækst på Island eller mine rejser.


Jeg er er menneske, der tager tyren ved hornene, både i privatlivet og i kunsten. Jeg elsker at udfordre mig selv og arbejder med at gøre mine malerier så naturtro som muligt, derfor er det ikke sjældent, at min familie og venner pludselig befinder sig i samme rum som store elefanter, brusende bølger eller velkendte ansigter.