close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 15671

Merete Bilde Toft MovangMerete Bilde Toft Movang har mange års erfaring med visuelt håndværk bag sig - som grafiker, guldsmed og designteknolog.


'Det at skabe noget med hænderne har altid været en drivkraft i mig. De senere år har jeg været meget passioneret omkring maleriet, både abstrakt og naturalistisk.'
'De allerbedste oplevelser og resultater opstår intuitivt og viser typisk inspiration fra mine lange gåture i naturen; langs strande, i skove, udover marker og enge eller langs åer og søer i Nordsjælland.'