close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 4110

Louise Hjorth JespersenMin baggrund er Arkitektskolen i Aarhus og en masse digital erfaring fra arbejde med design og grafik. Jeg opdagede, at jeg foretrækker at have hænderne i materialet, så nu maler jeg i mit studio i Aarhus C.

Jeg maler, fordi det giver en berusende følelse af frihed.

Jeg maler abstrakt, fordi det er det bedste middel til at arbejde med komplekse fortællinger fra en ikke-visuelt tænkende hjerne. Se det som en lang række af associationer (tanker, ord, billeder) der er fastholdt i et øjeblik! Elementer bevæger sig i forskellige retninger, og jeg ønsker at antyde en dynamisk understrøm i kompositionen, der puffer, opløser og afviser statiske og uforandelige elementer.

Jeg maler også ansigter, som er stærkt inspirerede af keramiske skulpturer. De revner og ujævnheder, der opstår i ler og glasurer giver liv og dimensioner, som harmonerer med mit ønske om bevægelse. Jeg skubber til proportionerne og finder stor fornøjelse i at skabe genkendelige former med abstrakte teknikker.

Jeg maler ekspressivt og eksperimenterende. Her er plads til det intuitive, det tilfældige og en bevidst ikke-intellektuel tilgang til motiv og udtryk. Hvert penselstrøg er en ny oplevelse og association, og mulighederne i maleriet er uendelige med farver, teksturer, metoder og værktøjer. Jeg blander oftest farver direkte på lærredet, fordi det er interessant, at se hvad der sker. Af samme grund limer og river jeg tit dele fra papirelementer på og af igen, fordi det giver nogle spændende visuelle overraskelser. Samtidig er det dejligt at give gamle tegninger og glemte bøger nyt liv i en ny sammenhæng.