close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 3851

Martin TaarupMartin har arbejdet med kunst I 40 år. Han har igennem årene vandret igennem flere kunstudtryk. Udover maleriet har han skrevet 6 teaterstykker, tekster til jazz, rock og popmusik og igennem det været med til at skabe nogle af firsernes store hits. I den periode malede han hos den amerikanske kunstner Clifford Wrightpå Marienborg på Møn.

I 2006 udkom han med en ny kritisk satirisk CD – Banditter i habitter i samarbejde med komponisten og sangeren Ivan sand.

I starter af halvfemserne tog han initeativet til de store frie ucensurerede udstillinger Carte Blanche i Københavns Forum, en begivenhed der har spredt sig til flere steder i Danmark og stadig fungerer som en messe med Gallerierne i focus.

Martin har helt fra sin tidlige barndom malet, i første omgang var det porcelæn sammen med sin mor, der arbejdede som porcelænsmalerinde. Her blev han særlig knyttet til blomster og naturmotiver, som igen og igen dukker frem i hans forunderlige verden.

Han er af væsen impressionist, trods han ind imellem er eksploderet i mere ekspressive udtryk.
Hans værker er representeret i flere store virksomheder og i mange private samlinger over hele verden, han har modtaget kunstfond, legater fra flere andre fonde og solgt til mange af de væsentligste aktører i kunstverdenen i Danmark.