close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 3091

Hanne NehmarSom billedkunstner arbejder jeg i akryl og mixed media, primært figurativt. Selv efter have været igennem flere udtryk som abstrakt maleri, surrealisme og grafik, vender jeg ofte tilbage til det figurative.

Jeg er født i Stockholm og flyttede til København som 9-årig. Jeg er vokset op i og har været en del af et internationalt miljø med mange kulturer og nationaliteter, og dette har ofte sat sine præg på mine værker. Inspirationen får jeg mange steder fra. Det kan være politiske strømninger i tiden, som kalder på et statement i mig, over til stemninger og kontraster, og hvad der ellers banker på for at komme ud.

I øjeblikket arbejder jeg på min serie #ICAN, som er hyldest til kvinder og minoriteter i den 3. verden, som kæmper hårdt for deres basale rettigheder. Her bruger jeg russiske ikon som udgangspunkt og inspiration.