close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 6244

Robert SigaardOm Robert Sigaard
En skildpadde og en fugl sidder på en bar, skildpadden ser lidt slidt og træt ud, men smiler stort og studerer sin drink. På ryggen sidder fuglen og kigger opgivende op i loftet. Et backstage blik på to tegneseriefigurer efter fyraften og et typisk billede af Robert Sigaard, der mixer det søde, finurlige og sjove med en krakeleret,
mørkere overflade. Et udtryk, der er rundet af tegneserier og børnebøger samt ekspressionisme og surrealisme.

Jeg er inspireret af at arbejde med kontraster i billedfladen, i figurvalg og i udtryk. Jeg synes de mest humoristiske elementer findes med en mørk kontrast eller tone. Jeg arbejder med forskellige varianter i mine malerier, skulpturer og illustrationer.

Jeg arbejder hovedsagligt med oliemalerier, bronzeskulturer og illustrationer på træ.