close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 9968

Anders SchrøderFinurlige streger og skæve malerier

Inspirationen til mine finurlige streger og skæve malerier finder jeg i hverdagen. Alt hvad jeg får af input fra radioen, løbeturen, indkøbsturen, rejsen eller fra et helt andet sted, bliver gemt, glemt og genskabt i mine malerier - nogen gange ret hurtigt og andre gange først langt senere. Malerierne bliver til for­tællinger og historier, som kan skabe en underfundig mening i vores til tider komplekse verden. Jeg ønsker at være med til at pirre nysgerrigheden, og sætte tanker i gang hos beskueren. Samtidig er humoren en vigtig brik for mig som kunstner. Den kan være med til at give værket form og fortælling, og jeg nyder, at alt ikke altid er så perfekt. Det er detaljerne, der gør malerierne til unika både de perfekte og uperfekte penselstrøg, de mange lag på lag af farver, texturer og til tider utilregnelige eller uventede overraskelser, som opstår under tilblivelsen af mine malerier eller stregtegninger.
Og husk vi er alle en del af mangfoldigheden og tingene kan oftest ses fra flere sider.
Bedste hilsner Anders Schrøder