close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 4615

Xenia NordblomHvad er kunst?spurgte jeg Siri. At skabe et udtryksfuldt værk, beregnet til at bliv værdsat for dets skønhed. Menneskelig aktivitet, der bygger på tekniske færdigheder, fantasi, intuition, følelsesmæssig kraft og idéer, mener Google. Selv tænker jeg mest på farverne. Hvordan de rammer øjet og skaber deres egen fortælling. For det meste starter jeg bare, fordi det klør i fingrene. Så kommer historien lidt efter lidt. Jeg kan godt lide, når man kan gå på opdagelse og finde noget nyt. Og så har jeg en helt barnlig glæde ved bladguld og kobber, fordi det skifter med lyset og gør en forskel på dag og nat, så man får lyst til at række ud og røre.