close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 4162

Bodil Ott Chemnitz - The Ott StuffBodil Ott Chemnitz er en prisvindende fotograf/kunstner kendt for sine anderledes kunstbilleder, hvor intet er helt som det ser ud til. Hun brænder for at fange utrolige billeder inden for kunst og fotografi.
Hendes seneste serie, Yellow Angels, bruger kunstig intelligens/Photoshop til at skabe smukke, gådefulde væsner i omgivelser, der ofte formidler en følelse af melankoli. De æteriske billeder trækker dig dybt ind i drømmeagtige landskaber, der fremkalder følelser, der er svære at beskrive og giver dig lyst til at forstå mere.
Bodil Ott Chemnitz bor og arbejder i Danmark.