close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 3303

Erik JørgensenJeg er autodidakt og har arbejdet med fotokunst gennem mange år. Jeg arbejder især med en genre, som jeg kalder fotografisk fiktion.

Fotografisk fiktion ligger i spændingsfeltet mellem fiktion og virkelighed. Det er ikke 'sandt' fotografi i den forstand, at det færdige billede repræsenterer noget, som et kamera nogensinde har 'set'. Ved digitalt at kombinere elementer fra flere forskellige billeder skabes en fiktion. Der skabes en ny virkelighed, som aldrig har eksisteret, og som heller aldrig kommer til det.

Det er et helt ufravigeligt princip, at jeg udelukkende arbejder med egne fotografier, når jeg laver mine fiktioner. Jeg henter ikke billeder fra nettet, selvom det kan gøres helt lovligt, og jeg låner ikke hos andre. Jeg bruger heller ikke AI-programmer. Udgangspunktet er fotografisk realisme. Resultatet er fotografisk fiktion.