close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 697

Karoline Løwe MalmgrenOm Mig:
Jeg er 32 år og bor i Vangede Gentofte. Min kreativitet har altid været en del af mig, men det var med malerierne, at jeg fandt en unik vej at fordybe mig i en verden, hvor tankerne forsvinder, og følelserne kan strømme udenfor min egen krop. Jeg oplevede en ny form for frihed ved at udtrykke mine dybeste følelser på lærredet uden nødvendigvis at skulle forklare dem med ord.

Min kunst:
Mit kunstnerriske udtryk er ikke bundet af planlægning eller forudbestemte strukturer, men et resultat af øjeblikket og min indre stemme.
Gennem mine værker forsøger jeg at formidle mit indre landskab og inviter betragteren til at begive sig ud på en rejse, hvor farverne taler i harmoni og vækker forskellige følelser.
Hvert penselstrøj er en manifastion af mine tanker, drømme og håb.
Den abstrakte kunst giver mig frihed til at bryde med det konventionelle og finde min egen stemme som kunstner. Det er ikke altid en let rejse, da jeg står over for tvivl og usikkerhed, men det er netop det, der gør det så givende.
Det er i de spontane øjeblikker, hvor jeg lader min kreativitet flyde frit, at jeg føler mig mest forbundet med mine følelser og mig selv som menneske. Ved at at lade mig guide af min mavefornemmelse og intuition, opdager jeg nye veje og udforsker nye muligheder.