close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 3203

Karina Turi DøjJeg har altid været kreativ som yngre var det skuespil og tegning. I mit voksenliv har jeg været sangerinde i mange år i forskellige bands Blues/jazz og nu er turen så kommet til udfoldelse kunstnerisk på et lærred.
Min kunstner rejse startede under Corona hvor jeg malede hver dag. Jeg fandt en onlinekunstskole som lærte mig om teknikker, farver og struktur:-) Jeg er total vild med at male og der går ikke en dag uden jeg tænker malerier og farver.
Jeg maler intuitivt abstrakt i stærke farver og hovedsageligt med akrylmaling samt mixed media. Jeg inspireres af alt jeg oplever på min vej mest af alt naturen og havet hvor jeg befinder mig ofte som havsvømmer. Jeg har allerede udstillet i flere virksomheder og i Galleri. Kontakt mig gerne for yderligere spørgsmål.