close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 1498

Charlotte BoelskovGlas by Charlotte

Jeg er fascineret af glas og dets utallige muligheder, hvilket kommer til udtryk i mine unikke og farverige designs. Jeg slipper min glæde og kreativitet ud gennem mine designs, så der opstår en sanselig og visuel sammenhæng – fri til fortolkning. Inspirationen til mine designs kommer fra hverdagen/livet – og med dem vil jeg gerne skabe glæde, underen og dialog.

Jeg upcycler materialer/produkter som jeg bruger sammen med glasset til at lave skulpturer af – det kan være træ, læder, sten eller metal – kun fantasien sætter ”grænser”. Det at upcycle, forlænge og give nyt liv til et materiale/produkt uden at gå på kompromis med den kunstneriske kvalitet er tilfredsstillende og samtidig omsorg for miljøet. Dette er ikke kun bæredygtigt, men det resulterer også i en unik og interessant fusion af materialer.

Jeg fremstiller også fade, skåle og lamper. Det er vigtigt for mig at kvalitet, æstetik og funktion går op i en højere enhed.