close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 2027

Stubbæk ArtStubbæk Art by M.H. Stubbæk.


Kunstneren, Malene Heyde Stubbæk, via Stubbæk Art maler passionerede oliemalerier med power i. Hun jonglerer med farverne og kompositionen til det yderste i sine værker. Trods et mylder af farver, fremstår kunstværkerne harmoniske, energifyldte og balancerede med en forfinet nøje tilpasset farveskala med et stort nærvær og stærke kontraster. Malene Heyde Stubbæk brænder for farvernes betydning både i det naturalistiske (realisme) og i det abstrakte univers.


Det er kanaliserede udviklende rejser, man begiver sig ud i hendes værker. En slags kosmisk rejse fra nuet og til alle mulighederne af drømme og indre mål. Alt til det højeste yderste bedste. Alt kan ske i hendes værker.
Der opstår magi, når hun maler, hun glemmer tiden og alt andet omkring sig. Hun maler intuitivt, og derved fremkommer former og farver. Hun mærker passionen, energien, kærligheden - når alt det begynder at kunne spejle sig i billedet, og tingene til sidst går op i en højere enhed, så er værket er færdigt.
For Malene Heyde Stubbæk er kunstværker en gave til os alle med stærk mulighed for udvikling, trivsel, balance og glæde.


Malene Heyde Stubbæk lægger stor vægt på, at alle materialer er af høj kvalitet, og at håndværket er grundigt. Alt er håndmalet i hendes værker.


Malene Heyde Stubbæk har atelier i Søborg i den nordlige yderkant af København, som du altid efter aftale kan besøge, få en kunstsnak og se kunstværkerne.


Kunstneren, Malene Heyde Stubbæk er medlem af følgende kunstnerfællesskaber:

* Hornbæk Kunstnerne.

* Kunst i Kirker i Gladsaxe.

* Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier.


Ved unikke tilpassede ønsker om bestillingsværker, forespørgsler eller nærmere interesse kan Malene Heyde Stubbæk kontaktes, via mail Stubbaek.art@gmail.com eller med sms/opkald til tlf.nr.: +45 3020-3434.


Hjemmeside: https://stubbaekart.com/
Instagram: Stubbaek.art
Link: https://instagram.com/stubbaek.art?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
Instagram: Malene Heyde Stubbaek
https://instagram.com/maleneheydestubbaek?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Facebook: Stubbæk Art
Link: https://www.facebook.com/profile.php?id=100071387720518