close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 1255

Astrid Helene BjergJeg er mangeårig billedkunstner og grafisk designer, autodidakt. Jeg har malet akryl på lærred i mange år. Men for få år siden blev jeg nysgerrig på den digitale verden, og det skulle vise sig at jeg her, hurtigt fandt ‘den røde tråd’.

KUNST er for mig frihed til at udtrykke, mærke og fornemme indre kræfter og begejstring. Denne fornemmelse og begejstring driver mig, og jeg stopper ikke.
Naturen er min store inspirationskilde. Jeg fascineres af naturens design, linjer og lys, som kommer til udtryk i en æstetisk, abstrakt og grafisk form.