close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 1213

Camilla BlauenfeldtJeg er født og opvokset i Danmark, og det er også her jeg udfører min kunst. Jeg elsker at rejse, og opleve nye kulturer og mennesker, og det er her jeg finder inspiration til mine værker.

Nysgerrighed er nøgleordet i mit kunstneriske virke. Det kan være nysgerrighed på former, farver eller motiv. Jeg sigter ofte efter at få noget stoflighed frem i mine billeder.

Udover at arbejde som kunstner, så underviser jeg ligeledes unge mennesker i kunst og design. Her forsøger jeg at inspirere dem til at se de mange muligheder indenfor billedkunsten.