close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 217

Eva De NardiJeg er en dansk/amerikansk kunstner, som har boet i Californien, NYC og nu København. Jeg har altid været gladest med en pensel i hånden - det er min form for selvudtryk, som har hjulpet mig med at finde min plads i en overvældende verden. Jeg er dybt inspireret af kvinder, hvordan det føles at være kvinde, og hvordan man betragtes som kvinde. Derfor arbejder jeg meget med temaet “the male gaze” i mine værker; en feministisk teori der beskriver den måde kvinder objektiveres og seksualiseres i medierne ved at fremstille dem som passive legemliggørelser af den mandlige fantasi.

I mit speciale i kognition og kommunikation arbejdede jeg meget med, hvordan medier påvirker kvinden til at indoptage positionen som den symbolske mandlige voyeur med hendes fysiske form som hendes vigtigste egenskab. Min kunst sigter mod at skildre denne komplex indre kamp mellem kvindelighed, kroppen og verden.