close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 384

Maria Liva LoranMine malerier er fortællinger om nye muligheder, opfattelser og retninger i livet.

Jeg fusionerer papirprint og akrylmaling, så du kan gå på opdagelse i farver og kompositioner og opfange følelser, perspektiver og erfaringer, der kan kobles til dine egne oplevelser i livet.

Mange af mine malerier handler om at tro på sig selv og at turde gå efter sine drømme, da det er noget, jeg selv har meget fokus på – og som jeg ønsker, at alle kan realisere.

De papirprint og farver, jeg bruger, varierer meget, afhængig af hvilken stemning jeg ønsker at skabe – og derved bliver fortællingerne og udtrykket i malerierne også meget forskellige.

Hvis man nærstuderer mine malerier, vil man kunne opdage de stemninger og følelser, jeg har været i, mens jeg malede dem. Det er dog universelle stemninger og følelser, som mange kan genkende og relatere til – og derfor oplever jeg også folk fortælle, at de ser sig selv i maleriet, eller at de bliver tiltrukket af fortællingen i maleriet.

Nogle malerier vækker minder om en oplevelse eller en bestemt tid hos beskueren. Nogle kan genkende sig selv eller en følelse i et maleri – andre undrer sig og søger efter svar.

Jeg maler, fordi jeg elsker det – og fordi det gør noget godt for mig. Og hvis et andet menneske kan have et af mine malerier hængende i sit hjem, som kan løfte dem eller støtte dem i at turde tro på sig selv og gå efter deres drømme, så giver det bare så meget mening for mig – og glæden ved at male bliver endnu større.