close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 232

Stella ElkjærStella Elkjær har 21 års erfaring inden for billedkunstens verden.

Man genkender hendes værker på alle hendes skønne farver og hendes måde at bygge billedet op på. Malerierne afspejler tit hendes humør, men hun får også sin inspiration fra naturen. Hun elsker naturen og bruger meget tid i skoven og ved vandet hvor hun fanger inspiration fra naturen egen sammensætning af farver.

Når hun går igang med at male sætter hun musik på anlægget og vælger den farve hun ville starte med. Hun har ingen ideer, når hun går igang med at male. Hun vælger en grundfarve som hun starter med og så går hun ellers igang med at sætte farver sammen, tilsat med lidt effekter hvilket gør at der ikke er 2 billeder der er ens.

Stella Elkjær er autodidakt kunstner. Hun fik interessen da hun var på barsel med sin søn. Det skulle egentlig bare være lidt tidsfordriv men det bed sig fast og nu har hun malet I 21 år. At male er hendes frirum. Hun slipper sine tanker fri og slapper af når musikken kører og malingen falder.


Stella Elkjær viser her et lille udvalg af hendes værker. Finder du ikk det billede der lige falder i din smag så kontakt mig. Så laver vi en aftale i farver og størrelser som du/I ønsker.