close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 162

Caroline Pontoppidan VestPontoppidan Art er poetisk filosofisk kunst mellem eksistentielle tilstande & samtidsaktuelle tendenser, fortolket i (u)mulighedernes kaos - Med en vision om at bidrage til et øget filosofisk niveau af viden & undren.

Pontoppidan Art er kunst af Caroline Pontoppidan Vest, tidligere Folkeskolelærer og med en kandidatgrad i Pædagogisk Filosofi. Erfaringen og uddannelserne giver indhold til kunstprocesserne. For hvert originale værk er en proces af forsøg på at samle forståelser. Forståelser af eksistentielle tilstande & stamtidsaktuelle tendenser.

Med en filosofisk inspireret tilgang til livet - dvs. med undren, nysgerrighed og åbenhed - fortolker jeg på livet med en forståelsesorienteret tilgang, der udforsker hvad der (u)muliggør mangfoldighed i et såkalt rummeligt samfund.

Kunsten appellerer til refleksion og autentiske samtaler. 15 % af kunstsalgets overskud (fra både plakatsalg og køb af originale værker) går til Psykiatrifonden.

Måske er det værd at tænke over perspektiver & inklusion. For når vi sådan taler inklusion på et samfundsmæssigt plan, så er vores måde at gøre det på, demokratisk set via debat. Det er bare sådan, at den her måde ofte giver sig til udtryk ved aggressive diskussioner. Hertil er det så at jeg ser kunsten, og særligt også filosofien, som en vigtig kontrast til at rumme spørgsmål om inklusion. Gennem kunsten og filosofien skaber vi en vis åbenhed over for fordybelse og forståelse.
Når jeg referer til perspektiver som sådan, så tænker jeg på forskellige følelser, meninger og tilgange i livet i det hele taget, hvilket du ser i mine malerier.
Det er perspektiver som jeg portrætterer via kollektionerne:

Figurativ Abstraktion
Tankefulde Portrætter
Filosofisk Poesi
Mine værker emmer samlet set af den filosofiske tanke jeg gør mig, om at det netop er gennem ikke blot varierede udtryk og motiver, men også gennem skabelse af rum for forståelse i dybden, at vi skaber værdi som aldrig er blot naiv eller meningsfuld på et overfladisk niveau, men som er holdbar på et alment menneskeligt niveau.