close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 135

Hedda Hondon Raa (HHR)Jeg er (HHR) Hedda Hondon Raa og startede autodidakt med at tegne/male i 2008.
I begyndelsen af 2023 satte jeg resultatet af mit arbejde til offentlig skue og har lavet mange samarbejder siden. Måden billederne laves på er med mindst mulig tankevirksomhed i processen - gerne på genbrugsmaterialer så som træplader, borde, stole, køleskabe mm og også på lærred og papir. De valgte mediums er som oftest akrylmaling, spraymaling, akrytus, oliemaling og pastel, graphite, tørret græs, sand og rettelak.

Siden begyndelsen har jeg lavet meget abstrakte ansigter kaldet ‘Klodehoveder’ og det sidste års tid, en serie kaldet ‘Andre dyr’. Den nuværende serie jeg arbejder med, kalder jeg ‘Copying HHR’ og her bruger jeg en tegning fra 2010 og genskaber den på mange forskellige måder og på forskellige baggrunde.

Ud fra en stærk personlig overbevisning om at billeder/kunst bør/kan facilitere livlighed og menneskelig forbindelse, fylder live optrædener med tegning og maling i samarbejde med digtere og musikere ydermere en stor del af mine kreative udladener.